ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚυβέρνηση με Μητσοτάκη σε one man show! 

Κυβέρνηση με Μητσοτάκη σε one man show! 

Κυβέρνηση με Μητσοτάκη σε one man show! 

Δεν πρέπει να υπάρχει παγκοσμίως τέτοιο φαινόμενο κυβέρνησης όπου ένας πρωθυπουργός τα παίρνει όλα πάνω του(άντε με την εξαίρεση ενός Δένδια και, ίσως, ενός-δύο ακόμη) και τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα!

Καλά, από όπου έχει περάσει ο Αυγενάκης δεν χρειάζεται να πούμε το τι έχει γίνει, όμως πλέον ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που είναι “δια πάσαν νόσον”(το υπόλοιπο δεν χρειάζεται…) και περιδιαβαίνει την Ελλάδα να συναντιέται με αγρότες, δικηγόρους και κάθε κοινωνική τάξη.

Στο θέμα των αγροτών από πού να το πιάσει και πού να το αφήσει κανείς. Πήγε στην Βόνιτσα για εγκαίνια ο πρωθυπουργός και άκουσε τα παράπονα των αγροτών, να προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν είναι σκοπός του να πάνε μετανάστες στην Γερμανία! Ένας αγρότης από την Θεσσαλία μάλιστα έλεγε σήμερα σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι ότι περισσότερη ώρα διέθεσε ο Μητσοτάκης να τους ακούσει παρά ο υπουργός του, ο οποίος αρνήθηκε να πάει να τους βρει όταν επισκέφτηκε τις πλημμυρισμένες περιοχές!

Είναι δυνατόν να λύνει όλα τα προβλήματα ένας άνθρωπος και μάλιστα με προσωπική επαφή, ακόμη και σε αγροτικά μπλόκα;

Η εικόνα του Μητσοτάκη να μιλάει με την αντιπροσωπεία των δικηγόρων από το Αγρίνιο και τον δήμαρχο για το ζήτημα του Πρωτοδικείου λέει πάρα πολλά. “Θα γίνει το τεχνοκρατικά σωστό”, “αφήστε το πάνω μου”, “μερικά πράγματα χρειάζονται κι εξαιρέσεις”, ήταν όσα πρόλαβε να πει στους παρευρισκόμενους μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα προσπαθώντας να μπαλώσει πράγματα που είναι δουλειές άλλων.

Να έχει και τον νου του πως μιλάει μπροστά σε κάμερες όντας ο πρωθυπουργός, ξέροντας ότι κάποια πράγματα θέλουν…τρόπο.

“Είναι δυνατόν να πρέπει να έρθει ο ίδιος ο Μητσοτάκης για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με κάποιον;”, είχε αναρωτηθεί νωρίτερα ένας αγρότης!

Απίστευτα πράγματα.

Υ.Γ. Οι δικαστικοί υπάλληλοι στο Μεσολόγγι έβγαλαν μια ανακοίνωση όπου χωρίζουν τις υποθέσεις στον νομό και βγάζουν ότι εξυπηρετεί το Μεσολόγγι 96.000 πληθυσμό και το Αγρίνιο 116.000 αντίστοιχα, εκτιμώντας και πόσο πιάνει…εδαφικά ο καθένας. Αυτό το εδαφικό είναι απωθημένο στην Αιτωλοακαρνανία. Από την άλλη, βέβαια, ο Αράκυνθος και η Μακρυνεία…εδαφικά είναι Αγρίνιο αλλά δικαστικά όχι!

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Φαρμάκη στο Σινούκ

 

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ