ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΚύτταρο Πολιτισμού το ημιτελές δημοτικό κτίριο στη Ματαράγκα Αγρινίου – Θα ανακαινιστεί και θα αναδειχθεί

Κύτταρο Πολιτισμού το ημιτελές δημοτικό κτίριο στη Ματαράγκα Αγρινίου – Θα ανακαινιστεί και θα αναδειχθεί

Κύτταρο Πολιτισμού το ημιτελές δημοτικό κτίριο στη Ματαράγκα Αγρινίου – Θα ανακαινιστεί και θα αναδειχθεί

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το σημαντικό έργο της αναβάθμισης του Δημοτικού Κτιρίου στη Ματαράγκα και η μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο.

Όπως ανακοινώθηκε, με την υπογραφή της σύμβασης από το δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου (φωτογραφία) προχωρά το έργο που εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020 προσέγγιση CLLDLEADER της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ.

Η παρέμβαση σηματοδοτεί την αξιοποίηση των συγκεκριμένων κτιριακών υποδομών καθώς προβλέπει ανακαίνιση και ανάδειξη του χώρου, τη διαμόρφωση και τη μετατροπή σε χώρο πολιτισμού.

«Ένα κτίριο ημιτελές από το 2006 αξιοποιείται και μετατρέπεται σε Πολιτιστικό Κέντρο. Το σχέδιο αξιοποίησης του κτιρίου προβλέπει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και τη μετατροπή του σε ζωντανό κύτταρο πολιτισμού.

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση ενισχύουμε την πολιτιστική ταυτότητα δίνοντας δημιουργική πνοή στο Δημοτικό Κτίριο. Εκμεταλλευόμαστε όλες τις ευκαιρίες που μας παρέχονται για να αναδείξουμε τη νέα δυναμική ταυτότητα του Αγρινίου μέσα από την ενίσχυση των υποδομών του πολιτισμού», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ