Κυρ. Βελόπουλος για ν/σ ομόφυλων: Τα ψεύδη του Κυρ. Μητσοτάκη και της ΝΔ είναι τεράστια

Ανάρτηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία για τεράστια…

5608587-scaled-1

Ανάρτηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία για τεράστια ψεύδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Βελόπουλου:

Τα ψεύδη του #Μητσοτακης και της #νδ για το νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων είναι τεράστια! -Λένε θέλουν να κάνουν οικογένεια από αγάπη για την οικογένεια αλλά τότε γιατί στα Gay Pride φωνάζουν συνθήματα: «στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»; – Λένε ότι θέλουν γάμο για την νομική κατοχύρωση με των ετερόφυλων ζευγαριών! Την ίδια στιγμή δεν αποδέχονται τις αρχές, τα ήθη, τα έθιμα και ιδανικά και τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας και τις θεωρούν μεσαιωνικές. – Δεν θέλουν μόνο να υιοθετήσουν αλλά να τεκνοποιούν μέσω παρένθετης μητέρας, δηλαδή να μετατρέψουν τις γυναίκες σε βιομηχανικές μηχανές αναπαραγωγής!!! -Επιδιώκουν ένα είδος χυδαίας «ελευθεριότητας» χωρίς ηθικούς κανόνες! Είναι ελευθερία να υπάρχουν παιδιά στο ίδιο σπίτι όπου δύο άντρες ή δύο γυναίκες θα κοιμούνται ως ζευγάρι στο ίδιο κρεβάτι; Σκεφτείτε την εικόνα! -Λένε θέλουν γάμο και οικογένεια στα πλαίσια της κοινωνίας αλλά δεν δέχονται αυτή την κοινωνία την οποία θέλουν να κατεδαφίσουν και ταυτόχρονα οι ίδιοι λένε ότι το φύλο δεν υπάρχει διότι είναι «κατασκεύασμα» της αστικής κοινωνίας!!! Μα η φύση δεν κατασκευάζει απλά και τυχαία, αλλά έχει νόμους της φυσικής, της βιολογίας, των μαθηματικών κλπ . -Λένε ότι απαιτούν το Γονέας 1 και Γονέας 2 αλλά έτσι εξαφανίζουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ανθρώπων την πατρότητα και τη μητρότητα!!! Υπάρχουν και άλλες πολλές ουσιώδεις ενστάσεις και αντιρρήσεις που μας κάνουν να είμαστε αντίθετοι στο νόμο αυτό, αλλά παραθέσαμε μερικές από αυτές!!!

Πηγή: ertnews.gr