Κυψέλη Αγρινίου: Το σημείο που έχασε την ζωή του ο 14χρονος Γαβριήλ (εικόνες)

Δεν χωρά ο νους την τραγωδία που γράφτηκε χθες το απόγευμα, στην Κυψέλη του Αγρινίου, όταν η βόλτα ανηλίκων με ποδήλατα, κατέληξε σε τραγωδία.

ΚΥΨΕΛΗ

Δεν χωρά ο νους την τραγωδία που γράφτηκε χθες το απόγευμα, στην Κυψέλη του Αγρινίου, όταν η βόλτα ανηλίκων με ποδήλατα, κατέληξε σε τραγωδία.

Ο 14χρονος είχε πάει μαζί με έναν ξάδελφο του, βόλτα με τα ποδήλατα λίγο έξω από το χωριό, μέσω ενός χωματόδρομου που είχε διανοιχτεί σαν αντιπυρική ζώνη.

Κατά την επιστροφή, ο μικρός, που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε καλά φρένα, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει με δύναμη με το κεφάλι σε βράχο.

Ο ξάδελφος του κάλεσε σε βοήθεια και ο 14χρονος βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, συνοδεία αστυνομίας, ώστε να μην χαθεί ούτε λεπτό.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες διασωστών και ιατρών στη συνέχεια, το παιδί δεν τα κατάφερε. Πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε συντριπτικό χτύπημα στον αυχένα.

Δείτε εικόνες από το σημείο που κατέγραψε το npress.gr:

ΚΥΨΕΛΗ

ΚΥΨΕΛΗ

ΚΥΨΕΛΗ

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο έσπευσαν οι γονείς του 14χρονου, συγγενείς και χωριανοί, ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Τα νέα όμως για την τραγική κατάληξη του μαθητή «μούδιασαν» τους πάντες και οδήγησαν στην κατάρρευση τον πατέρα και τη μάνα του παιδιού, που έχασαν με αυτόν τον τραγικό τρόπο, από τη μια στιγμή στην άλλη, το μοναδικό παιδί που είχαν.

Η οικογένεια του 14χρονου, που ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο Λεπενούς, ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: npress.gr

Κυψέλη Αγρινίου: Θρήνος για τον 14χρονο Γαβριήλ – Το απόγευμα το τελευταίο “αντίο”