ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Κύμα» φυγής και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

«Κύμα» φυγής και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

«Κύμα» φυγής και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Τα πράγματα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι άσχημα και αυτό γιατί οι διαγραφές ή οι αποχωρήσεις αν ιδωθεί όλη η ιστορία υπό ένα άλλο πρίσμα, δεν αφορά μόνο κορυφαία στελέχη και πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διατρέχει το κόμμα και σε περιφερειακό επίπεδο.

Τα τελευταία 24ωρα έγινε γνωστή η αποχώρηση τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Πάνος Κατσούλης, υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αποχώρησε από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «πολυεπίπεδες εκφυλιστικές καταστάσεις της τελευταίας 5ετίας» που «με την έλευση του νέου Προέδρου καθίστανται πλέον διαλυτικές».  Επίσης από το κορυφαίο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας παραιτηθήκαν ο Πάνος Μυζήθρας, αλλά και ο Βαγγέλης Σταμπολίτης από  γραμματέας της Οργάνωσης Μελών Καινουργίου.

Ενδεχομένως αυτή να είναι μόνο η αρχή… Το πρώτο κύμα που λένε… Σε διαφορετική περίπτωση όσοι κρατάνε τα κλειδιά του κόμματος είτε σε κεντρικό, είτε σε τοπικό επίπεδο, θα μείνουν μόνοι τους με το… κλειδί στο χέρι…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Βέρα στο… αριστερό ο ΣΥΡΙΖΑ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ