Κύκλωμα μαστροπείας: Υπήρξε καταγγελία από μητέρα 17χρονης – Δικογραφία για ακόμα έξι άτομα

Κύκλωμα μαστροπείας, με θύματα ανήλικα κορίτσια, εξάρθρωσε η αστυνομία, με τις αρχές να προχωρούν σε τρεις συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό. Συνολικά, θύματα φέρονται να…

mkastropoiia-viasmos

Κύκλωμα μαστροπείας, με θύματα ανήλικα κορίτσια, εξάρθρωσε η αστυνομία, με τις αρχές να προχωρούν σε τρεις συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό. Συνολικά, θύματα φέρονται να είχαν πέσει τέσσερις κοπέλες, εκ των οποίων οι δύο δεν έχουν καταθέσει σε βάρος των μαστροπών. Οι Αρχές αναζητούν ακόμα έξι άτομα, που φέρονται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας, που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια και εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών από την Αλβανία η οποία διέμενε στον Κολωνό, έναν 33χρονο από την Εκάλη και έναν 55χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες.

Σύμφωνα με τις αρχές η 31ος ετών γυναίκα, από το 2022 εξέδιδε μια 15χρονη με την οποία είχε φιλικές σχέσεις, και κρατούσε ποσοστό των χρημάτων.

Η 31χρονη με το όνομα «Λορέλλα» συστηνόταν στους γείτονές της ως αισθητικός, και με αυτό το πρόσχημα στην πολυκατοικία μπαινόβγαιναν ανήλικα κορίτσια τα οποία κανείς ένοικος δεν είχε ξαναδεί.

Μέσω αυτής της γυναίκας ο 33χρονος από την Εκάλη, ήρθε σε επαφή με την 15χρονη και με 17χρονη φίλη της και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τις δύο ανήλικες να έρθουν σε επαφή με πλούσιους άνδρες. Ανάρτησε σε ιστοσελίδα προκλητικές φωτογραφίες τους και έκλεισε τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο τρίτος συλληφθείς, ο 55χρονος, κατηγορείται ότι συνευρέθηκε στο σπίτι του με την 15χρονη και μια ακόμη συνομήλική της, καταβάλλοντας 100 ευρώ σε κάθε ανήλικη.

Θύματα του κυκλώματος φέρεται να είχαν πέσει 4 κοπέλες, δυο εκ των οποίων κατέθεσαν σε βάρος των μαστροπών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν το κύκλωμα που εξέδιδε τις ανήλικες, έπειτα από πληροφορίες που έδωσε η μητέρα 17χρονης, θύμα των μαστροπών. Στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν στοιχεία για ακόμη 6 άτομα, που φέρονται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες, τα οποία αναζητούνται.