Κύκλωμα μαστροπείας: Τι είπε ανήλικη για τη μύησή της από «γνωστή της μητέρας της»

Μια 25χρονη με το όνομα Έλενα μπαίνει στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων κοριτσιών. Μία από τις ανήλικες, που εκπόρνευαν…

1-1021x576-1

Μια 25χρονη με το όνομα Έλενα μπαίνει στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων κοριτσιών. Μία από τις ανήλικες, που εκπόρνευαν οι προαγωγοί, αποκάλυψε στην ΕΡΤ ότι η μυστηριώδης γυναίκα που «ήταν γνωστή της μητέρας της», τη μύησε στο κύκλωμα, έκλεινε τα ραντεβού με εύπορους άντρες και μάλιστα αρκετές φορές την είχε συνοδεύσει και σε κάποια από αυτά. Ακόμα έξι άνδρες εμπλέκονται στο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανήλικων κοριτσιών. Ηδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό.


Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στα τέλη του περασμένου Αυγούστου όταν η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού από την Πολωνία κατήγγειλε στις αρχές πως η κόρη της μαζί με μία φίλη της συνευρέθηκαν ερωτικά και έναντι αμοιβής με έναν ενήλικα άντρα ονόματι «Κώστα» σε ξενοδοχείο στα Εξάρχεια. Καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά αποκάλυψαν την δράση του κυκλώματος και σύντομα οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της 31ετών «Λορέλας» από την Αλβανία που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος.

Υπάρχει ένα κύκλωμα πολύ σκληρό που παρά τις διαμαρτυρίες της μητέρας σε πρόσωπα που τηλεφωνούσε από ότι είχε αντιληφθεί από την κόρη της δεν υπήρχε περίπτωση καμία να μπορέσει να βρεθεί λύση. Το κύκλωμα είναι ανοιχτό και προς τη Βόρεια Ελλάδα. Επειδή γνωρίζω τη μητέρα έχει κάνει έναν αγώνα ηρωικό, είναι μα ηρωίδα μητέρα διότι ξέρω ότι κατέφυγε σε όλες τις υπηρεσίες, έδινε πληροφορίες, προσπαθούσε μόνη της, απειλήθηκε η ζωή της, είπε ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης.

Εκτός από την «Λορέλα», συνελήφθησαν επίσης ένας 34χρονος, που φέρεται να φωτογράφιζε τις ανήλικες και στη συνέχεια ανέβαζε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδες γνωριμιών και ένας 55χρονος, που αναφέρεται με το όνομα Πέτρος. Από τα στοιχεία της αστυνομίας, φέρεται να συνευρέθηκε με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας ως αμοιβή από 100 ευρώ στην κάθε μία.

Στην δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση συμπεριλαμβάνονται ακόμη έξι κατηγορούμενοι ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί όλο το εύρος της δραστηριότητας του κυκλώματος.

Πηγή: ertnews.gr