Κύκλωμα μαστροπείας: Έβρισκαν πλούσιους πελάτες σε ανήλικες – Τρεις συλλήψεις για πορνογραφία και γενετήσια πράξη

Από το 2022 μια 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία εξωθούσε στην πορνεία μια 15χρονη με την οποία είχε φιλικές σχέσεις και έπαιρνε μέρος των…

peripoliko-astynomia-3

Από το 2022 μια 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία εξωθούσε στην πορνεία μια 15χρονη με την οποία είχε φιλικές σχέσεις και έπαιρνε μέρος των χρημάτων από τα ερωτικά ραντεβού της ανήλικης.

Η γυναίκα συνελήφθη στον Κολωνό με ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία όπως και ένας 33χρονος Έλληνας, που πιάστηκε στην Εκάλη και ένας 55χρονος επίσης Έλληνας, που εντοπίστηκε στον Κορυδαλλό.

Ο 33χρονος μέσω της 31χρονης ήρθε σε επαφή με την 15χρονη και με μια 17χρονη φίλη της και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τις 2 ανήλικες βρίσκουν πλούσιους πελάτες. Έτσι ανάρτησε σε ιστοσελίδα προκλητικές φωτογραφίες τους και μέσω αυτής κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ραντεβού που έγιναν σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο τρίτος συλληφθής, ο 55χρονος κατηγορείται ότι συνευρέθηκε στο σπίτι του με την 15χρονη που μια ακόμη συνομήλική της, καταβάλλοντας 100 ευρώ σε κάθε μια ανήλικη.

Η δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιλαμβάνει ακόμη 6 άτομα, που φέρεται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Συνολικά θύματα του κυκλώματος φέρεται να είχαν πέσει 4 κοπέλες, δυο εκ των οποίων δεν κατέθεσαν σε βάρος των μαστροπών.