ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Δεσμεύσεις Κεφαλογιάννη για νομοτεχνική ρύθμιση για τα δρομολόγια του Ακτίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Δεσμεύσεις Κεφαλογιάννη για νομοτεχνική ρύθμιση για τα δρομολόγια του Ακτίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Δεσμεύσεις Κεφαλογιάννη για νομοτεχνική ρύθμιση για τα δρομολόγια του Ακτίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Φώτης Μούκας με τον υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη για το θέμα των δρομολογίων στο αεροδρόμιο του Ακτίου, τα οποία «πήρε» προ ημερών εξ ολοκλήρου το ΚΤΕΛ Πρεβέζης και γι αυτό υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Κεφαλογιάννης στη συνάντηση με τον κ. Μούκα, αλλά και με τον νομικό σύμβουλο του ΚΤΕΛ Χρήστο Λαχανά και το  το μέλος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Θωμά Κανιώτη δεσμεύτηκε πως άμεσα θα υπάρξει νομοτεχνική βελτίωση, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και καμία αντίδραση τόσο από το ΚΤΕΛ της Αιτωλοακαρνανίας, όσο και από το ΚΤΕΛ Πρεβέζης.

Ο κ. Μούκας μιλώντας στο sinidisi.gr ανέφερε: «ο κ. Κεφαλογιάννης μας υποσχέθηκε πως άμεσα θα υπάρξει νομοθετική βελτίωση ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, τόσο από το ΚΤΕΛ της Αιτωλοακαρνανίας, όσο και από το ΚΤΕΛ Πρεβέζης, και να είμαστε συνεργάτες. Την Πέμπτη 6/2 στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τα υδατοδρόμια θα ενταχθούν άρθρα που αφορούν το ΚΤΕΛ και συνεπώς θα υπάρξει λύση την οποία θα αποφασίσουν οι συνεργάτες του κ. Κεφαλογιάννη και θα δούμε κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου. Αμέσως μετά θα υπάρξει συνάντηση με τον κ. Κεφαλογιάννη για όποιο θέμα προκύψει».

Περισσότερα στην εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δήμος Πρέβεζας: Ομόφωνο ψήφισμα για το Άκτιο – Αμβρακία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr