ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμος«Ξε… μένουμε σπίτι» στις 8 Ιανουαρίου από το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου

«Ξε… μένουμε σπίτι» στις 8 Ιανουαρίου από το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου

«Ξε… μένουμε σπίτι» στις 8 Ιανουαρίου από το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου

Μετά την πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα του στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο «Ελληνίς», το «Ξε…μένουμε Σπίτι» παρουσιάζεται ξανά από το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, αυτή τη φορά στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, στο σιντριβάνι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30.

Πρόκειται για μια σύγχρονη θεατρική κωμωδία που γράφτηκε στο ξεκίνημα της πρώτης καραντίνας και με πολύ κέφι και χιούμορ περνάνε επί σκηνής, όλα αυτά τα ευτράπελα που ζήσαμε…

Η δομή του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας. Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο. Οι θεατές μπαίνουν πολλές φορές στις θέσεις των ηθοποιών και γίνονται συμπρωταγωνιστές, αφού το έργο γράφτηκε για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Δώρα Μανίκα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος και Θανάσης Παπασπύρου. Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας.

Κείμενα-σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας. Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.

Σήμερα 5 Δεκεμβρίου τιμάται ο Άγιος Σάββας: Ο Ηγιασμένος εκ κοιλίας μητρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ