ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν κρύφτηκε ο Καραγκούνης

Δεν κρύφτηκε ο Καραγκούνης

Δεν κρύφτηκε ο Καραγκούνης

Δεν κρύφτηκε ο Καραγκούνης

Τα προ δεκαημέρου καρφιά του Άδωνι Γεωργιάδη κατά κορυφαίων υπουργών που δεν βγήκαν στα κανάλια να στηρίξουν επικοινωνιακά την Κυβέρνηση στο ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών, δεν ειπώθηκαν τυχαία δημόσια.

Εξέφραζαν τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου. Όμως στα κανάλια βγήκαν ορισμένα από τα “δεύτερα” της ΝΔ, όχι πρωτοκλασάτοι υπουργοί, αλλά απλοί βουλευτές του κόμματος. Ένας από αυτούς με πάμπολλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και μάλιστα σε όχι και τόσο φιλικά μέσα ενημέρωσης για την Κυβέρνηση όπως το Kontra, ήταν ο Κώστας Καραγκούνης.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ το τελευταίο διάστημα συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές συζητήσεις υπερασπιζόμενος την Κυβέρνηση και μάλιστα απέναντι σε προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γιώργος Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς, η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Επειδή όπως λέει και ο λαός οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, το Μαξίμου εκτιμά και θα ανταμείψει βουλευτές, σαν το Κ. Καραγκούνη, που δεν κρύφτηκαν και κράτησαν τέτοια στάση στα δύσκολα. Στάση υπέρ της ομάδας, όπως λέει και ο Άδωνις.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Και οι (πολύ) πλούσιοι τα έχουν με τους δημοσιογράφους!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ