ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚρομμύδας: “Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας”

Κρομμύδας: “Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας”

Κρομμύδας: “Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας”

Στο «Πρωίαν σε είδον» της Τρίτης (6/2) εμφανίστηκε ο Κώστας Κρομμύδας. Τον γνωστό συγγραφέα υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, συζητώντας μαζί του για τα βιβλία που έχει στο ενεργητικό του, καθώς και για τις αναμνήσεις του από τα χρόνια της υποκριτικής.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης, ο Κώστας Κρομμύδας δεν παρέλειψε να εξιστορήσει και την τραγική κατάληξη που είχε η αδελφή του, την οποία ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ, αφού γεννήθηκε αρκετά χρόνια μετά το θλιβερό περιστατικό.

«Είμαι το 5ο παιδί της οικογένειας. Την πρώτη μου αδελφή δεν τη γνώρισα, γιατί σκοτώθηκε πολύ μικρή τη δεκαετία του ’50», ξεκίνησε να αφηγείται ο γνωστός συγγραφέας.

«Σκοτώθηκε με έναν τραγικό τρόπο, σκοτώθηκε με χειροβομβίδα. Εγώ γεννήθηκα το ’71. Δυστυχώς, σκοτώθηκε πολύς κόσμος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και κυρίως μετά τον Εμφύλιο. Στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Ελλάδας υπήρχαν πολλά παρατημένα πυρομαχικά.

Κάποια από αυτά τα έβρισκαν τα παιδιά και ειδικά τις χειροβομβίδες που μοιάζουν με παιχνίδι. Και ξέρετε, βγάζοντας την περόνη, ένα παιδί δεν ξέρει τι έπεται. Σκοτώθηκε σχεδόν επί τόπου μαζί με έναν πρώτο μου ξάδελφο, που είχαμε το ίδιο όνομα», περιέγραψε στη συνέχεια ο Κώστας Κρομμύδας, σοκάροντας τους δύο παρουσιαστές.

«Το πένθος υπήρχε μέχρι και όταν γεννήθηκα εγώ. Αυτό έγινε στην αυλή του σπιτιού μας, τη βρήκαν τα παιδιά παίζοντας. Δυστυχώς σκοτώθηκε πάρα πολύς κόσμος τότε από νάρκες, χειροβομβίδες και τα λοιπά. Εδώ βρίσκουν τέτοια μέχρι και σήμερα», κατέληξε στην τραγική του ιστορία ο Κώστας Κρομμύδας.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ