ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚρήτη: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο – Απομακρύνθηκαν οι ένοικοι (video + φωτο)

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο – Απομακρύνθηκαν οι ένοικοι (video + φωτο)

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο – Απομακρύνθηκαν οι ένοικοι (video + φωτο)

Το πολυώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Arina Beach Resort» βρίσκεται στη Χερσόνησο, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι – Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα – Επί τόπου πυροσβεστικές δυνάμεις

Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα σε ξενοδοχείο  στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, του Δήμου Χερσονήσου Πρόκειται για το Arina Beach Resort  και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες,  πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει ολόκληρο το κτίριο.

Μέχρι αυτή την ώρα, οι φλόγες έχουν περιοριστεί στην κουζίνα του υπογείου, από όπου ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα. Λόγω του συστήματος εξαερισμού του  κτιρίου, οι πυκνοί καπνοί μεταφέρθηκαν  στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρερσία Ηρακλείου και έσπευσαν στο σημείο έξι οχήματα  με 18 πυροσβέστες.  Εκεί βρέθηκε και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός.

Σημειώνεται ότι  δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους, καθώς από την πρώτη στιγμή  που σήμανε συναγερμός οι υπεύθυνοι φρόντισαν να εκκενώσουν το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς.

Αγρίνιο: Φωτιά στο Γιαννούζι κινητοποίησε την Πυροσβεστική (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ