ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚρήτη: Ανήλικη “γνώρισε” νεαρό στα social media και όταν βρέθηκαν προσπάθησε να τη βιάσει

Κρήτη: Ανήλικη “γνώρισε” νεαρό στα social media και όταν βρέθηκαν προσπάθησε να τη βιάσει

Κρήτη: Ανήλικη “γνώρισε” νεαρό στα social media και όταν βρέθηκαν προσπάθησε να τη βιάσει

Μία νέα καταγγελία απόπειρας βιασμού στην Κρήτη ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές του νησιού. Όπως καταγγέλλει μία 16χρονη, ένας 23χρονος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία του Σήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη, και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία 16χρονη μαζί με τη μητέρα της πήγαν σε αστυνομικό τμήμα στην Κρήτη και κατήγγειλαν ότι ένας 23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη.

Όπως ανέφερε η 16χρονη, γνώρισε τον 23χρονο μέσω των social media και άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους. Τη Δευτέρα (20.06.2022) κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά για να γνωριστούν καλύτερα.

Το κορίτσι συναντήθηκε με τον νεαρό και αφού πήγαν για καφέ ο νεαρός της πρότεινε να πάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητό του. Τότε, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η 16χρονη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο 23χρονος να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο, συλλαμβάνοντάς τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού, ενώ την Τετάρτη (22.06.2022) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή.

Νέα δράση της Πρωτοβουλίας “Παρούσες” στις 27 Ιουνίου – Στο Αγρίνιο η μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε στη Μυτιλήνη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ