Κρήτη: Η επίσημη απάντηση για το παξιμάδι βίδας μέσα στη σαλάτα των φοιτητών

Μιλούν για μεμονωμένο περιστατικό

polytexneio_lesxi-3-1

Απάντηση σε όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας για το παξιμάδι βίδας που βρέθηκε μέσα σε σαλάτα από τη λέσχη στο Πολυτεχνείο στα Χανιά, έδωσε η Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Πολυτεχνείου μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Στην απάντησή της μιλά για μεμονωμένο περιστατικό.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου φοιτητών. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι: «Όλη αυτή η κατάσταση εντάσσεται σε ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί με όρους επιχείρησης, δηλαδή με έσοδα και έξοδα. Για αυτό τον λόγο οι εργολαβίες κάνουν κυριολεκτικά «πάρτι» μέσα στα ιδρύματα».

Η απάντηση

Η Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Πολυτεχνείου απαντά:

«Ενημερώνουμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης του ασυνήθιστου περιστατικού και διαπιστώθηκε ότι λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας στο μπολ της σαλάτας.

Το μεμονωμένο αυτό περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων γευμάτων από την ανάδοχο εταιρεία.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε σχέση με τον εξοπλισμό του εστιατορίου ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον».

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολυτεχνείο Κρήτης: Φοιτητής βρήκε παξιμάδι… βίδας στη σαλάτα που έτρωγε

Καταγγελία από τον σύλλογο φοιτητών Εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης