ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ κρατική υπερρύθμιση έφερε αθέμιτο ανταγωνισμό και εντός του κλάδου

Η κρατική υπερρύθμιση έφερε αθέμιτο ανταγωνισμό και εντός του κλάδου

Η κρατική υπερρύθμιση έφερε αθέμιτο ανταγωνισμό και εντός του κλάδου

Η κρατική υπερρύθμιση έφερε αθέμιτο ανταγωνισμό και εντός του κλάδου

Με την τελευταία του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου υπενθυμίζει στα μέλη του ότι το νέο ωράριο για τον κλάδο, που προβλέπει άνοιγμα της αγοράς στις 10 το πρωί, είναι υποχρεωτικό για όλους.

Όσο κι αν είναι παράλογο αυτό το μέτρο ως μέτρο κατά της πανδημίας και για επαρχιακές πόλεις σαν το Αγρίνιο, θα πρέπει να τηρείται από όλους «και να μην παρατηρείται η παραβίασή  του από λίγους σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων οι οποίοι και το τηρούν, προκαλώντας έτσι αθέμιτο ανταγωνισμό».

Έχει απόλυτο δίκιο ο Εμπορικός Σύλλογος, γιατί την ώρα που παλεύει ο κλάδος συνολικά να αρθεί το συγκεκριμένο μέτρο, με το επιχείρημα ότι δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός, αφού τα super-market, που ανοίγουν στις 8 το πρωί, δεν μπορεί με τη συμπεριφορά κάποιων έστω και λίγων να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός και εντός του κλάδου.

Δυστυχώς όμως αυτή είναι στο τέλος η συνέπεια της υπερ-ρύθμισης από την πλευρά του Κράτους.

Να δημιουργείται πλήρης απορρύθμιση της αγοράς και να ανοίγει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει… Γιατί προφανώς δεν μπορεί να υπάρχει και ένας αστυνομικός έξω από κάθε κατάστημα για να ελέγξει αν κάποιος πάει να ανοίξει το κατάστημα μισή ή μια ώρα πριν τις 10….

Εφημερίδα “Συνείδηση”

O Λιβανός σχολιάζει την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ