ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΣτο Καρπενήσι οι κρατήσεις άγγιζαν το 98% ενώ στη Ναύπακτο το 92% για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Στο Καρπενήσι οι κρατήσεις άγγιζαν το 98% ενώ στη Ναύπακτο το 92% για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Στο Καρπενήσι οι κρατήσεις άγγιζαν το 98% ενώ στη Ναύπακτο το 92%  για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Το 100% φτάνουν οι κρατήσεις στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Υψηλές πληρότητες εμφανίζουν και τα ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Καρπενήσι και η Ναύπακτς.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου άλλωστε ήδη οι προ-κρατήσεις για πρώτο τριήμερο της χειμερινής σεζόν (Παρασκευή 28/10 έως Κυριακή 30/10), σε ολόκληρα διαμερίσματα και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες, κατέγραφαν υψηλά ποσοστά, της τάξεως του 51%-85%, σύμφωνα με το Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates.

Λίγες μέρες πριν από το τριήμερο οι κρατήσεις πλέον κυμαίνονταν, από 85% έως και 100% ενώ στο μεγαλύτερο μέρος των δημοφιλών χειμερινών προορισμών βρίσκονταν άνω του 90%, με λίγα διαθέσιμα διαμερίσματα για τους ταξιδιωτών της τελευταίας στιγμής.

Πώς διαμορφώνονται οι πληρότητες σε ολόκληρη την Ελλάδα

Σύμφωνα με το E-Real Estates:

Στην Αράχωβα οι κρατήσεις σε ολόκληρα διαμερίσματα και κατοικίες αγγίζαν το 90%, στα Καλάβρυτα το 97% και στα Ιωάννινα το 98%.

Το 100% έφτασαν οι κρατήσεις στο Μέτσοβο, όπως και στην Καστοριά χωρίς να εμφανίζονται πλέον διαθέσιμα ακίνητα στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για το τριήμερο.

Στους χειμερινούς προορισμούς του Νομού Αρκαδίας, Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα οι πληρότητες έφταναν το 100%, 85% και το 85% αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένοι προορισμοί δεν καταγράφουν μεγάλη δυναμική στο κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Στο Καρπενήσι οι κρατήσεις άγγιζαν το 98% ενώ στη Ναύπακτο το 92%.

Πληρότητα 91% καταγράφεται στην Καλαμάτα ενώ στο Ναύπλιο 94%.

Το 90% φτάνουν οι κρατήσεις στα Τρίκαλα Κορινθίας και το 87% στην Μακρινίτσα στο Πήλιο.

Την ίδια στιγμή μεγάλη ζήτηση καταγράφηκε για το τριήμερο -δίνοντας ανάσα στις επιχειρήσεις ενόψει χειμώνα – και σε ξενοδοχεία στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Οι πληρότητες σε κάποιες περιοχές διαμορφώθηκαν ακόμη και πάνω από το 90%. Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν όλες τις προηγούμενες μέρες στη χώρα μάλιστα, έστρεψαν αρκετούς ταξιδιώτες όχι μόνο σε χειμερινούς προορισμούς αλλά και σε αρκετά νησιά όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, και η Πάρος.

cnn.gr

Το 100% φτάνουν οι κρατήσεις στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Υψηλές πληρότητες εμφανίζουν και τα ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Καρπενήσι και η Ναύπακτς.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ