ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚοζάνη: Διακομιδή και της 2 ετών αδερφούλας του αγοριού με πνευμονία στη Θεσσαλονίκη

Κοζάνη: Διακομιδή και της 2 ετών αδερφούλας του αγοριού με πνευμονία στη Θεσσαλονίκη

Κοζάνη: Διακομιδή και της 2 ετών αδερφούλας του αγοριού με πνευμονία στη Θεσσαλονίκη

Και η αδερφούλα, ηλικίας 2 ετών, του παιδιού που νωρίτερα έγινε αεροδιακομιδή στην Αθήνα, μεταφέρεται με πνευμονία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Και το 2χρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν με σοβαρά συμπτώματα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.

Υπενθυμίζεται ότι το αδερφάκι της μικρούλας, διακομίστηκε με αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, με αναπνευστικά προβλήματα λόγω γρίπης.

Βίντεο του kozanimedia από την αεροδιακομιδή του αγοριού:

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Σιόλο, το τρίχρονο αγόρι προσήλθε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα με αναπνευστική δυσχέρεια, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση του επιδεινώθηκε. Οι γιατροί διασωλήνωσαν το αγόρι και λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η διακομιδή του σε Παιδιατρική ΜΕΘ.

Ο κ. Σιόλος δήλωσε λόγω πληρότητας των κρεβατιών στη Θεσσαλονίκη, οι γιατροί απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας κι έπειτα από συνεννόηση αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία εντατικολόγου και παιδιάτρου του νοσοκομείου Κοζάνης, μετέφερε το αγόρι στο αεροδρόμιο της πόλης, όπου περίμενε το αεροσκάφος της ΠΑ, στο οποίο επέβαινε γιατρός για τη μεταφορά του τρίχρονου στην Αθήνα.

Πηγή: newsit.gr

Δυτική Ελλάδα: Παρατείνεται η θητεία των αντιπεριφερειαρχών μέχρι 31.12.23

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ