ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΝ. Κουστουμπάρδης – Γ. Μελίστας: Το ταξίδι στο σύμπαν άρχισε με διακρίσεις

Ν. Κουστουμπάρδης – Γ. Μελίστας: Το ταξίδι στο σύμπαν άρχισε με διακρίσεις

Ν. Κουστουμπάρδης – Γ. Μελίστας: Το ταξίδι στο σύμπαν άρχισε με διακρίσεις

Ο Γιώργος Μελίστας από τη Ναύπακτο και ο Νικόλας Κουστουμπάρδης από την Πάτρα είναι συνυποψήφιοι για τα “Πρόσωπα της χρονιάς” στην ενότητα Εκπαίδευση – Έρευνα – Καινοτομία.

Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον! Και μπορούν να φτάσουν μέχρι τα αστέρια! Κυριολεκτικά και μεταφορικά όμως, καθώς ο Νικόλας Κουστουμπάρδης και ο Γιώργος Μελίστας εκτοξεύτηκαν σε άλλους γαλαξίες με τις διακρίσεις που πέτυχαν στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής Junior 2022, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καμπουλουνγκ Μολντοβένετς της Ρουμανίας.

Ο Νικόλας Κουστουμπάρδης είναι μαθητής της Γ΄ Τάξης του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση, ενώ ο Γιώργος Μελίστας είναι μαθητής του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση, απέσπασε το 1ο βραβείο για την καλύτερη επίδοση στις Παρατηρήσεις με Τηλεσκόπιο, καθώς και το 1ο βραβείο για την καλύτερη επίδοση σε Παρατηρήσεις επί Χάρτου. Το αστρικό ταξίδι και των δυο νέων συνεχίζεται αμείωτο και στη διάρκεια του 2023 και στόχος είναι να φτάσουν μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος!

Το 5ο ΓΕΛ Αγρινίου στο κυνήγι της εμπειρίας και υποψήφιο για νέα διάκριση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ