ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΚουρουμπλής για “VIP”κλίνες : “Διαχρονικά παραβιάζονταν οι λίστες εισαγωγής ασθενών”

Κουρουμπλής για “VIP”κλίνες : “Διαχρονικά παραβιάζονταν οι λίστες εισαγωγής ασθενών”

Κουρουμπλής για “VIP”κλίνες : “Διαχρονικά παραβιάζονταν οι λίστες εισαγωγής ασθενών”

Ως ομολογία ότι επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν κλίνες “VIP” στα νοσοκομεία ερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο αντιπαράθεσής του με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ART.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο γινόταν διαχρονικά», είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος τον ρώτησε αν αυτά γίνονταν και επί δικής του θητείας. «Αυτό που καταγγέλθηκε για τις ΜΕΘ θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Οι κατηγορίες του κ. Γιαννάκου για τον υπουργό Υγείας είναι σοβαρές

Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει χωρίς συνέπειες. Αν η άποψή σας είναι ότι αυτά γίνονταν διαχρονικά, τότε γίνονταν και επί της δική σας θητείας. Ο κ. Γιαννάκος είπε πως μένουν κενές ΜΕΘ για VIP πρόσωπα. Επί δική σας θητεία υπήρχαν; Αυτό μας είπε μόλις ο κ. Κουρουμπλής”, υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε πως αυτοπροτάθηκε ως συνήγορος υπεράσπισης του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, χωρίς όμως να απαντήσει για το εάν ο τελευταίος δέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Τα προαναφερθέντα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος ρώτησε επίμονα τα όσα είπε συνιστούν «παραδοχή για VIP ΜΕΘ» επί της θητείας του πρώην υπουργού, ο οποίος διευκρίνισε πως «αυτό που είπα αφορά τις απλές κλίνες»

Πηγή: paraskhnio.gr

Ναυπακτία – Νέα απάτη: Πώς με δόλωμα επίδομα… εμβολιασμού “βούτηξαν” 9.000 ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr