ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο : Βράβευση του Θ. Κουτσουπιά για την προσφορά του στο «σπίτι» της «Φλόγας»

Αγρίνιο : Βράβευση του Θ. Κουτσουπιά για την προσφορά του στο «σπίτι» της «Φλόγας»

Αγρίνιο : Βράβευση του Θ. Κουτσουπιά για την προσφορά του στο «σπίτι» της «Φλόγας»

Αναγνώριση και δικαίωση της μεγάλης και αθόρυβης κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία του Aγροτικού Συνεταιρισμού «Η Ένωση» Αγρινίου και προσωπικά του Προέδρου της Θωμά Κουτσουπιά, αποτελεί η σημερινή βράβευση από την Πρόεδρο της «Φλόγας» κ. Μαρία Τρυφωνίδη που βρίσκεται από σήμερα στο Αγρίνιο προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του «σπιτιού» της «Φλόγας» στο Αγρίνιο χώρο που παραχώρησε για τον σκοπό αυτό «Η Ένωση» Αγρινίου.

Πιο αναλυτικά:

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Κοντά στο παιδί με Καρκίνο» πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγη ώρα, η βράβευση του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η Ένωση» Αγρινίου κ. Θωμά Κουτσουπιά από την Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα» κ. Μαρία Τρυφωνίδη για την αθόρυβη και ανιδιοτελή προσφορά του καθώς χάρις στο προσωπικό ενδιαφέρον το παράρτημα της «Φλόγας» Αγρινίου (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) αποκτά τον δικό της χώρο, στο Αγρίνιο, για να στεγάσει την αγάπη της προς τα παιδιά, την προσφορά και την αλληλεγγύη της.

Από αυτό τον χώρο η «Φλόγα» θα φωτίζει και θα ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο, θα συμπαραστέκεται στις οικογένειες και θα αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Η κα. Τρυφωνίδη κατά τη διάρκεια της βράβευσης απευθυνόμενη προς τον κ. Κουτσουπιά υπογράμμισε ό,τι: «Ο Παιδικός Καρκίνος μπορεί να ιαθεί. Κι όταν έχουμε στέγη όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Δε θέλουμε να μας βλέπει ο κόσμος σαν καταδικασμένους. Τα περισσότερα παιδιά που νοσούν γίνονται καλά και στο τέλος αυτό έχει σημασία».

Από τη δική του πλευρά ο κ. Κουτσουπιάς δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή η βράβευση που μου γίνεται από την Πρόεδρο. Πρέπει ο καθένας μας στην πράξη να δείχνει την αλληλεγγύη του και τη βοήθειά του. Αυτό το οποίο έκανα δεν το έκανα ως Θωμάς Κουτσουπιάς αλλά ως «Ένωση» Αγρινίου. Είναι ένας συνεταιρισμός που δραστηριοποιείται σχεδόν 100 χρόνια στην Αιτωλοακαρνανία και ειδικότερα στην πόλη του Αγρινίου. Θα είμαστε αρωγοί σε ό,τι χρειάζεστε. Όλα τα έξοδα θα τα καλύπτει η «Ένωση Αγρινίου» και όπου αλλού μπορούμε να συνδράμουμε θα είμαστε εκεί. Να είσαστε καλά, να έχετε τη δύναμη, και για όλα να είστε αισιόδοξοι γιατί πιστεύουμε πως για όλα τα πράγματα υπάρχουν λύσεις και θεραπείες».

Να σημειωθεί πως τα εγκαίνια των γραφείων της «Φλόγας» στην Οδό Παπαϊωάννου 38 στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:30 π.μ. χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού.

 

 

Το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου χτίζεται και θα είναι ένα κόσμημα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ