ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚουρουμπλής: Υπάρχουν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μωραΐτη – Σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ

Κουρουμπλής: Υπάρχουν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μωραΐτη – Σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ

Κουρουμπλής: Υπάρχουν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μωραΐτη – Σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ

Με τη φράση «εγώ δεν θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ αν είχα πει αυτά που έχει πει ο κ. Μωραΐτης» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της νέας «μετεγγραφής» του κυβερνώντος κόμματος.

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 αναφερόμενος στην αιχμηρή κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν ο κ. Μωραΐτης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας ακόμα και για πολιτικούς απατεώνες, τόνισε ότι ο καθένας πριν μιλήσει πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του.

Έκανε μάλιστα ένα βήμα επιπλέον και συνέκρινε την μετεγγραφή Μωραΐτη στον ΣΥΡΙΖΑ σαν να πήγαινε ο ίδιος στη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν είχα καμία σχέση με την μετεγγραφή του κ. Μωραΐτη στο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου. Γι’ αυτό ο καθένας όταν μιλάει θα πρέπει να σκέφτεται, να βουτάει και λίγο τη γλώσσα του στο μυαλό του. Ο καθένας θα κριθεί για αυτά που είπε και για αυτά που κάνει. Πριν αποφασίσει ο κ. Μωραΐτης να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τα σκεφτεί αυτά. Εγώ δεν θα το έκανα, φανταστείτε τώρα εγώ να προχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία. Όταν εγώ μιλάω με έντονο τρόπο για αυτό το κόμμα όμως, αποφεύγοντας  τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν μιλάω ούτε για απατεώνες ούτε για λωποδύτες. Το να προσχωρήσει ο Μωραΐτης στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να προσχωρώ εγώ στη Νέα Δημοκρατία. Ο καθένα σας κριθεί για αυτά που λέει και κάνει».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν απαντούσε αρνητικά σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός ζητούσε την γνώμη του, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε με νόημα «Τέλος πάντων, τώρα νομίζω ότι τοποθετήθηκα επί αυτού του θέματος».

Ερωτώμενος για την αποκάλυψη του δανείου που πήρε ο Παύλος Πολάκης από την τράπεζα Αττικής, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε «Δεν το ξέρω. Ειλικρινά δεν θα είχα δυσκολία να τοποθετηθώ, αλλά δεν το ξέρω και δεν μπορώ εύκολα να δικάσω».

Ωστόσο, πήρε σαφώς αρνητική θέση στην κίνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να πάει στο εφετείο τη δικαστική υπόθεση με τον νεκρό πλέον  δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη. «Με βάζετε σε μία θέση να πω πράγματα… Υπάρχουν, στη ζωή των πολιτικών, και άτυχες στιγμές».

Πηγή: iefimerida.gr

Παγωμάρα και μουρμούρα για την υπουργοποίηση Μωραΐτη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr