ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαO Έκτορας Κουφοντίνας έκανε πορεία μόνος του στην Ουρουγουάη!

O Έκτορας Κουφοντίνας έκανε πορεία μόνος του στην Ουρουγουάη!

O Έκτορας Κουφοντίνας έκανε πορεία μόνος του στην Ουρουγουάη!

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι στις μεγάλες πόλεις της χώρας συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία για την 49η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο Έκτορας Κουφοντίνας, ο γιος του καταδικασμένου τρομοκράτη της Οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, ενημέρωσε πως έκανε πορεία… μόνος του στην Ουρουγουάη όπου βρέθηκε!

Ειδικότερα, ο Έκτορας Κουφοντίνας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με σχετική φωτογραφία έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, στην Ουρουγουάη όπως λέει ο ίδιος και έγραψε τα εξής:

«Έκανα πορεία μόνος μου προς την αμερικάνικη πρεσβεία στην Ουρουγουάη, τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Το να βρεθείς μακριά από την Ελλάδα, ακόμη και σε άλλη ήπειρο, δεν είναι δικαιολογία για να μην κάνεις το καθήκον σου. Δεν μας ταιριάζουν τέτοιες υπεκφυγές. Όπως απομακρυνόμουν εν τω μεταξύ παραλίγο και να με συλλάβουν. Με περικύκλωσαν και με σταμάτησαν: ένας μπάτσος, ένας στρατιωτικός και ένας ασφαλίτης. Εξακρίβωση διαβατηρίου. Με βγάλανε φωτογραφία. Με βάλανε να ξανανοίξω το πλακάτ και το βγάλανε κι αυτό φωτογραφία. Με ρώταγαν τι γράφει, τι σημαίνει και ποιο είναι το νόημά του… Όταν είπα ‘’17 Νοέμβρη’’ ο στρατιωτικός φάνηκε να κατάλαβε. Μετά από ένα τέταρτο με αφήσανε».

Τον κατάλαβαν και τον άφησαν, εν ολίγοις…

Έκτορας

 

πηγή: thecaller.gr

 

 

Το “κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού” γέμισε γρίφους το Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ