ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚοτσανάς: «Ηθικός αυτουργός» του επεισοδίου ο Δήμαρχος

Κοτσανάς: «Ηθικός αυτουργός» του επεισοδίου ο Δήμαρχος

Κοτσανάς: «Ηθικός αυτουργός» του επεισοδίου ο Δήμαρχος

Κοτσανάς: «Ηθικός αυτουργός» του επεισοδίου ο Δήμαρχος

Οι δημαιρεσίες στη Ναύπακτο στιγματίστηκαν από το επεισόδιο που φαίνεται ότι υπήρξε ανάμεσα στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Σιμάκη και τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρ. Κοτσανά.

Η παράταξη του δημάρχου Β. Γκίζα έκανε λόγο για τραμπουκισμούς από την πλευρά του Ανδρ. Κοτσανά, εκτιμώντας σε ανακοίνωσή της ότι ξαφνικά και εντελώς αναίτια κινήθηκε με σαφή πρόθεση χειροδοκίας κατά του κ.Σιμάκη.

Απαντώντας ο Ανδρέας Κοτσανάς δίνει τη δική του εκδοχή επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στο Γ. Σιμάκη, όσο και στο Δήμαρχο Β. Γκίζα.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

«Λίγο προτού η χθεσινή ειδική συνεδρίαση θεωρηθεί περαιωμένη ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Σιμάκης εμφανώς εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξαπέλυσε χωρίς λόγο φραστική επίθεση προς τους συναδέλφους της Αντιπολίτευσης κ.Σιαμαντά και Δημητρόπουλο και με φωνασκίες του τύπου “συρθήκατε πίσω από τον Κοτσανά”, τους εγκαλούσε γιατί δεν τον ψήφισαν, έκφραση η οποία ήταν συνεχής και επαναλαμβανόμενη.

Κατόπιν τούτου και όταν οι αντεγκλήσεις μεταξύ προέδρου και των δύο συναδέρφων σταμάτησαν, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ζήτησα ευγενικά να ανακαλέσει όπως όφειλε τους χαρακτηρισμούς και τις διατυπώσεις στις οποίες προέβη και δεν συνάδουν με την θεσμική του ιδιότητα!!!

Τότε ο πρόεδρος μαινόμενος και προσωπικά απευθυνόμενος σε εμένα με περίσσιο θράσος και απύθμενο ειρωνικό ύφος, με εγκάλεσε επανειλημμένα λέγοντάς μου “μην μιλάς”, “δεν σε βλέπω καν εσένα μπροστά μου”!!!

Οι άμεσες απαντήσεις μου ήταν “κρίμα γιατί ξεχνάς από πού ξεκίνησες”, “δεν καταλαβαίνω από πού εδράζεται αυτή η έπαρση και αλαζονεία που σε διακατέχει” με τελευταία φράση μου “πρόεδρε ξεκαβάλα από το καλάμι όσο είναι νωρίς”…

Μετά την περαίωση της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξερχόμενος της αιθούσης συνέχιζε να ωρύεται και με υστερικές κραυγές να απευθύνεται για δεύτερη φορά στον κ.Σιαμαντά από τον οποίο ζητούσε επιτακτικά εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν τον ψήφισε, διατυπώνοντας συνεχώς την έκφραση “συρθήκατε πίσω από τον Κοτσανά”!!!

Μετά από αυτό πλησίασα τον κ.Σιμάκη ζητώντας του εξηγήσεις για ποιο λόγο συνεχίζει να αναφέρεται σε εμένα προσωπικά και αυτός όντας εκτός εαυτού αντί απάντησης με απώθησε φανερά εκνευρισμένος, γεγονός που προκάλεσε μια αντέγκληση της στιγμής η οποία δεν είχε συνέχεια.

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά που διαδραματίστηκαν και αμαύρωσαν την χθεσινή ειδική συνεδρίαση με πρωταγωνιστή τον νεοεκλεγέντα “αριστερών καταβολών” πρόεδρο κ.Σιμάκη και “ηθικό αυτουργό” τον Δήμαρχο κ.Γκίζα».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ρεγκούτας και Τσόγκας εξηγούν την ανεξαρτητοποίησή τους

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ