ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣ. Κωστίκογλου: “Κύριος στόχος μας η ενότητα” – Τι αναφέρει για το “οριακό” αποτέλεσμα των εκλογών στον Εμπορικό Αγρινίου

Σ. Κωστίκογλου: “Κύριος στόχος μας η ενότητα” – Τι αναφέρει για το “οριακό” αποτέλεσμα των εκλογών στον Εμπορικό Αγρινίου

Σ. Κωστίκογλου: “Κύριος στόχος μας η ενότητα” – Τι αναφέρει για το “οριακό” αποτέλεσμα των εκλογών στον Εμπορικό Αγρινίου

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου σχολιάζει ο επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένο Εμπόριο” Σωκράτης Κωστίκογλου.

Υπενθυμίζεται ότι η νίκη με μόλις με δύο ψήφους της παράταξης “Συλλογική Εμπορική Κίνηση” δεν της δίνει την αυτοδυναμία.

Ο κ. Κωστίκογλου σε γραπτή του δήλωση υπογραμμίζει ότι κύριος στόχος είναι η ενότητα του Συλλόγου.

Ολόκληρη η δήλωση:

Θέλω κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν στις εκλογές.

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα μέλη του συνδυασμού μας Ενωμένο Εμπόριο για την εξαιρετική συνεργασία και πορεία που κάναμε μέχρι τις εκλογές και πιο πολύ τα νέα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον.

Να συγχαρώ επίσης όσα μέλη και από τους τρεις συνδυασμούς εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ.

Το οριακό αποτέλεσμα στις ψήφους και κυρίως η μη ύπαρξη πλειοψηφίας στις έδρες είναι μια εξέλιξη που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό θα το κάνουμε με κύριο στόχο την ενότητα του συλλόγου, σύμφωνα πάντα με τις αρχές μας και κυρίως με αυτά που όλο αυτό το διάστημα υποστηρίξαμε”.

Αιτωλοακαρνανία: Για “αντίδωρο” λόγω εκλογών κάνουν λόγο οι συνταξιούχοι

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ