Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: “Το λέω γιατί ένιωσα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε για τη μητέρα της”

Η αποχώρηση της Άντελας Δημητρίου από το J2US ήταν ένα από τα βασικά θέματα των εκπομπών την Κυριακή. Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως ένιωσε πως…

tsouros1703

Η αποχώρηση της Άντελας Δημητρίου από το J2US ήταν ένα από τα βασικά θέματα των εκπομπών την Κυριακή. Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως ένιωσε πως υπήρχε κάποιος άλλος λόγος πίσω από την ξαφνική της αποχώρηση, που ίσως να έχει να κάνει με την παραγωγή του σόου.

«Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη σκηνή να λέει ότι εγώ φεύγω γιατί η καρδιά μου είναι στη μαμά μου -και φυσικά θα είναι δεν γίνεται διαφορετικά- αλλά πέρασαν και δύο εβδομάδες. Ίσως δεν αντέχει άλλο; Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση να καταλάβω. Έδειξε και επαγγελματισμό όταν την επόμενη μέρα της κηδείας της μητέρας της πήγε στο J2US» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή; Το λέω γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ότι η καρδιά της είναι στη μητέρα της» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης για το παρασκήνιο της αποχώρησης, το τελευταίο διάστημα υπήρχε πρόβλημα με την Άντζελα Δημητρίου, δεν πήγαινε στις πρόβες και ίσως αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα στην παραγωγή.

Πηγή: zappit.gr