ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Κώστας Πιστιόλας: Συνάντηση με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Κώστας Πιστιόλας: Συνάντηση με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Κώστας Πιστιόλας: Συνάντηση με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Η ανακοίνωση: 

Στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμούς και φορείς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας μαζί τους μια ουσιαστική και πολύ διεξοδική συζήτηση, σε πολύ καλό κλίμα, για όσα τους απασχολούν.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν στον επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» τις πάγιες θέσεις και τα αιτήματά τους, με κυριότερο την ανάγκη για διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών στους ΟΤΑ, αλλά και για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μαζί με όσους, σήμερα, ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, βρίσκονται διαρκώς με το ένα πόδι εκτός εργασίας.

Ο Κώστας Πιστιόλας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του ίδιου και του Συνδυασμού του προς τους εργαζόμενους, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα είναι μαζί τους σε όλες τις διεκδικήσεις και τους αγώνες τους για εργασιακή ασφάλεια και βελτίωση των συνθηκών δουλειάς και των απολαβών τους.

«Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγρινίου αλλά και όλων των Δήμων είναι ο λόγος που το σύστημα συνεχίζει και λειτουργεί μετά από τόσες μειώσεις μισθών και τόσες κρίσεις. Με αυτοθυσία και με ελλείψεις κρατούν όρθιες της τοπικές κοινωνίες και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό», δήλωσε λίγο μετά το τέλος της συνάντησης ο Κώστας Πιστιόλας.

Δείτε εικόνες: 

Περιοδεία Γ. Παπαναστασίου στα Παρακαμπύλια: «Είμαστε εδώ για την επόμενη μέρα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ