Κώστας Πιστιόλας: Συγκλονισμένος από την τραγική απώλεια του Γιώργου Τσαντόπουλου

Ο Κώστας Πιστιόλας σε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιώργου Τσαντόπουλου από τον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας (Δήμου Αγρινίου) που καταπλακώθηκε από τρακτέρ την Κυριακή (6.10.24) εκφράζει την οδύνη του, επισημαίνοντας ότι είχαν συμπορευθεί στις δημοτικές εκλογές.
«Έντιμο αγωνιστή της ζωής» αποκαλεί τον αδικοχαμένο πατέρα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου και εκφράζει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου 47χρονου.
Ο Κώστας Πιστιόλας αναφέρει:
Με τον Γιώργο Τσαντόπουλο συμπορευτήκαμε στις δημοτικές εκλογές. Στο πρόσωπό του βρήκα έναν έντιμο αγωνιστή της ζωής και των κοινών μας οραμάτων, με ήθος και με αξιοπρέπεια που σπάνια συναντά κανείς.
Η τραγική είδηση του τόσο άδικου και απρόσμενου χαμού του με έχει συγκλονίσει. Εκφράζω και δημόσια τα ειλικρινή θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Θεός ας τον αναπαύσει και να δώσει δύναμη στην οικογένεια του.
Η ανάρτηση του Κώστα Πιστιόλα για τον αδικοχαμένο Γιώργο Τσαντόπουλο:
Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Γεώργιου Τσαντόπουλου θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα (7.10.24) στο χωριό Άγιος Ανδρέας της Μακρυνείας, στον ομώνυμο ιερό ναό, στις 16:30.