ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Κώστας Πιστιόλας: Αναβάλλονται τα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου – Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης

Κώστας Πιστιόλας: Αναβάλλονται τα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου – Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης

Κώστας Πιστιόλας: Αναβάλλονται τα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου – Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης

Έμπρακτη απόδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δράμα που βιώνουν χιλιάδες συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία αποτελεί η αναβολή των προγραμματισμένων για απόψε Παρασκευή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης του Κώστα Πιστιόλα στο Αγρίνιο. Μάλιστα, αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.

Όπως ανακοινώθηκε, αναβάλλεται η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή (08/09) για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» στον απόηχο των τραγικών εξελίξεων στη χώρα μας, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας και παράλληλα, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Κώστα Πιστιόλα:

«Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι από τα  όσα συμβαίνουν αυτές τις ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, λόγω των καταστροφικών συνεπειών της κακοκαιρίας Daniel.

Είναι αυτονόητο ότι η σημερινή εκδήλωση που αφορά στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, στο Αγρίνιο αναβάλλεται.

Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, τους πληγέντες, τους εγκλωβισμένους και τους ανθρώπους που δίνουν τη δύσκολη μάχη.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, πως συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και νερά για να αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς, στα γραφεία του Συνδυασμού μας «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», στην Οδό Αναστασιάδη 2, στο Αγρίνιο».

Μητσοτάκης: Γιατί δεν πάει στη ΔΕΘ – Ποιοι είναι οι δύο λόγοι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ