ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚώστας Μπίγαλης: “Δεν χρωστάω τίποτα σε κανένα όσον αφορά τον μουσικό χώρο”

Κώστας Μπίγαλης: “Δεν χρωστάω τίποτα σε κανένα όσον αφορά τον μουσικό χώρο”

Κώστας Μπίγαλης: “Δεν χρωστάω τίποτα σε κανένα όσον αφορά τον μουσικό χώρο”

Ενώ πρόσθεσε: «Αν επικρατήσουν οι παρτάκηδες, θα καταστραφεί ο πλανήτης» – O Κώστας Μπίγαλης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τα «πάθη» του, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της μουσικής.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε αρχικά, πως δεν έχει… πάθη, ενώ τόνισε πως «είναι πολύ βαρετός τύπος».

«Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου, δεν έχω πιει παρά ελάχιστα, λίγο ουίσκι κι αυτό που και που, μια φορά τον χρόνο. Επειδή με πίεσαν. Ο τζόγος μου είναι αδιάφορος.

Το μόνο πάθος μου είναι ότι μου αρέσει ο κινηματογράφος, η κλασική μουσική, το θέατρο, γιατί ταυτόχρονα είμαι και ηθοποιός. Έχω πάθος με τη δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση είναι η μεγαλύτερη αρετή στον άνθρωπο.

Αν επικρατήσουν οι παρτάκηδες, θα καταστραφεί ο πλανήτης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δει στον χώρο του τραγουδιού. «Προσωπικά, δεν ήρθα αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές, γιατί είχα τη μεγάλη τύχη να είμαι πολύ ανεξάρτητος και να τα κάνω όλα μόνος μου.

Δεν χρειάστηκε να μου βρουν τραγούδια, στίχους, να με βοηθήσουν. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, όσον αφορά τον μουσικό χώρο και το ξέρουν κι αυτοί. Τους δίσκους μου τους έκανα μόνος μου, δεν παρενέβαινε κανείς. Δεν είχα ανάγκη να μου παρέχει κάποιος κάτι για να μου ζητήσει έτσι αντάλλαγμα. Έτσι γλίτωσα», εξήγησε.

«Σε περίπτωση βέβαια, που γινόταν κάτι τέτοιο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδράσω. Όποιος με πλησίαζε πονηρά, είμαι τζόρας, αντιδρούσα αμέσως. Δυστυχώς, ακούω διάφορα πράγματα, τα οποία όμως, χρειάζονται διπλοτσεκάρισμα.

Για μένα το bullying οποιουδήποτε είδους είναι το χειρότερο είδος φασισμού. Κι εγώ σαν παιδί στην οικογένειά μου είχα υποστεί bullying. Tα μεγαλύτερα παιδιά μας έπαιρναν τα ποδήλατα κι έκαναν βόλτες και τα παρατούσαν. Και τότε όμως, αντιδρούσα», πρόσθεσε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

Στ. Παναγιωτόπουλος: Έξαλλη η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού μαζί του – “Αρκεί που έφυγε”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ