ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚώστας Μπακογιάννης: Θα επισκεφθεί το Θέρμο μετά από πρόσκληση του Σπύρου Κωνσταντάρα

Κώστας Μπακογιάννης: Θα επισκεφθεί το Θέρμο μετά από πρόσκληση του Σπύρου Κωνσταντάρα

Κώστας Μπακογιάννης: Θα επισκεφθεί το Θέρμο μετά από πρόσκληση του Σπύρου Κωνσταντάρα

Τον Κώστα Μπακογιάνννη στο Δημαρχείο της Αθήνας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την περιοχή του, πρόσκλη που ο δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε.

Διαβάστε τι συζήτησαν και ποια είναι η σχέση του αείμνηστου πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη με το Θέρμο, στην ανάρτηση του κ. Κωνσταντάρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Στο δημαρχείο της Αθήνας επισκέφτηκα σήμερα τον δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , εξαιρετικό μου φίλο από την εποχή που υπηρετούσε την αυτοδιοίκηση στην γενέτειρα του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη , το Καρπενήσι .

Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θέρμου, για την εξέλιξη των χρηματοδοτήσεων μέσω των προγραμμάτων Αντώνης ΤΡΙΤΣΗΣ, ΠΔΕ, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης , ενώ με διαβεβαίωσε για την αμέριστη βοήθεια του, στις διεκδικήσεις μας, όπως η σύνδεση του Θέρμου με την Ευρυτανία με ένα σύγχρονο δρόμο (και) μέσω Ναυπάκτου .

Προσκάλεσα τον δήμαρχο Αθηναίων να επισκεφτεί το Θέρμο και ανταποκρινόμενος θετικά με διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί κοντά μας με την οικογένεια του, για να τιμήσει την πόλη μας, στην οποία ο πατέρας του πέρασε τα δύσκολα γυμνασιακά του χρόνια, γεγονός που καθόρισε και την μετέπειτα πολιτική του παιδεία ως γνήσιου εκφραστή της εθνικής συμφιλίωσης”.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ