ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΚώστας Λύρος: Πετύχαμε την έγκριση του μεγάλου έργου αγροτικής οδοποιίας 3,3 εκ. ευρώ

Κώστας Λύρος: Πετύχαμε την έγκριση του μεγάλου έργου αγροτικής οδοποιίας 3,3 εκ. ευρώ

Κώστας Λύρος: Πετύχαμε την έγκριση του μεγάλου έργου αγροτικής οδοποιίας 3,3 εκ. ευρώ

Εγκρίθηκε το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας σε Οινιάδες και Αιτωλικό ποσού της τάξεως 3.285.00o ευρώ, και όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, σημαντικά είναι για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου τα αποτελέσματα των πολύμηνων επαφών του Δημάρχου Κώστα Λύρου, σχετικά με την ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για ένα έργο που με σθένος διεκδίκησε ο Κώστας Λύρος και κατάφερε μάλιστα, με επίμονες προσπάθειες να αυξήσει σημαντικά το ύψος της χρηματοδότησης.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη και την έγκριση, του συγκεκριμένου έργου, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη ενός ακόμη μεγάλου έργου αφού, όπως είπε , η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των Δημοτικών Ενοτήτων είναι έμπρακτη από την Δημοτική Αρχή και συν τω χρόνω θα γίνονται ολοένα και περισσότερες παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος άκουσε τα επιχειρήματά του και συνέβαλε ώστε να επωφεληθεί και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου από την αναπτυξιακή δυναμική του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Δ. Τραπεζιώτης: Ανύπαρκτη η αντιπολίτευση στο Δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr