ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚώστας Κόκλας: “Μπορεί ο Γιώργος Νταλάρας να είχε τα νεύρα του και να είπε κάτι παραπάνω”

Κώστας Κόκλας: “Μπορεί ο Γιώργος Νταλάρας να είχε τα νεύρα του και να είπε κάτι παραπάνω”

Κώστας Κόκλας: “Μπορεί ο Γιώργος Νταλάρας να είχε τα νεύρα του και να είπε κάτι παραπάνω”

Με αφορμή τη σειρά του STAR, «Στα σύνορα» μίλησε ο Κώστας Κόκλας στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Πέμπτη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ πολλών άλλων, στις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, τη σχέση με την πρώην σύζυγο του και την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Κόκλας δήλωσε πως «ο Γιώργος Νταλάρας είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Καλό είναι να έχουμε κατανόηση ο ένας με τον άλλον. Δηλαδή δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας έχει κάτι με τους δημοσιογράφους ή οι δημοσιογράφοι έχουν κάτι με τον Νταλάρα. Μπορεί ο άνθρωπος να είχε τα νεύρα του και να είπε κάτι παραπάνω. Μπορεί τα παιδιά να έχουν πιεστεί πιο πολύ από το κανάλι για να πάρουν μια πληροφορία. Αφού υπάρχει όμως η τηλεόραση και ζούμε με αυτήν και από αυτήν, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον».

«Με την πρώην σύζυγο μου είμαστε φίλοι, αδέλφια, συγγενείς. Έχουμε τον γιο μας, τον Δημήτρη και η ζωή το αποφασίζει αυτό αν και πρέπει να έχεις βέβαια και εσύ τη διάθεση για να διατηρήσεις μια τέτοια σχέση. Είναι ένας καθημερινός αγώνας».

«Ένα πρόβλημα υγείας πάντα σε ζορίζει. Δεν με άλλαξε καθόλου όμως, είμαι ο ίδιος άνθρωπος» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Κόκλας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην καθημερινή σειρά του STAR.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ