ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚώστας Καραγκούνης: “Κανένας εφησυχασμός, προχωράμε δυνατά για την τελική μεγάλη νίκη”

Κώστας Καραγκούνης: “Κανένας εφησυχασμός, προχωράμε δυνατά για την τελική μεγάλη νίκη”

Κώστας Καραγκούνης: “Κανένας εφησυχασμός, προχωράμε δυνατά για την τελική μεγάλη νίκη”

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Καραγκούνης σε ανάρτησή του στα social media έγραψε το δικό του πολίτικό μήνυμα για την εκλογική κούρσα της 21ης Μάϊου, μέσω του οποίου ευχαριστεί επίσης και όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους.  

Το μήνυμα του κ. Καραγκούνη έχει ως εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους εσάς που με την ψήφο σας τιμήσατε την παράταξή μας και εμένα προσωπικά με την επιλογή σας. Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε έναν έντιμο και ευσυνείδητο αγώνα για να μείνει η χώρα στο δρόμο της σταθερότητας της ανάπτυξης και της προοπτικής.

Σε αυτό το κάλεσμα ανταποκριθήκατε με το παραπάνω δίνοντας διαστάσεις θριάμβου σε μία ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας που εξέπληξε ευχάριστα όλους μας.

Η μεγαλειώδης αυτή νίκη επιβεβαιώνει με τον πλέον καταλυτικό τρόπο την πρόθεση του λαού μας να αναδείξει στις επόμενες εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας.

Βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη μέρα του προεκλογικού αγώνα όπου οι προσδοκίες όλων μας θα επαληθευτούν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, με ακόμη μία μεγαλειώδη νίκη της παράταξής μας.

Κανένας εφησυχασμός, προχωράμε δυνατά για την τελική μεγάλη νίκη!

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι που με τιμήσατε με την επιλογή σας σε ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση, να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να είμαι πάντα κοντά σας και να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Δήμος Αγρινίου: Τελετή λήξης για τα χορευτικά τμήματα – Πρόγραμμα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ