ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚ. Καραγκούνης: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των ΟΤΑ – Τα χρήματα που θα λάβουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας

Κ. Καραγκούνης: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των ΟΤΑ – Τα χρήματα που θα λάβουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας

Κ. Καραγκούνης: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των ΟΤΑ – Τα χρήματα που θα λάβουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης εξέδωσε δελτίο τύπου που αφορά την επιχορήγηση των δήμων από το “Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της Χώρας”.

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των ΟΤΑ για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της Χώρας»,

ένα πρόγραμμα το οποίο θα βοηθήσει και τους δήμους του νομού μας να επουλώσουν τις πληγές από τις θεομηνίες που τους έπληξαν πρόσφατα με σφοδρότητα.

Ένα αίτημα που και ο κ. Καραγκούνης ζητούσε επίμονα, να συμπεριληφθεί η Αιτωλοακαρνανία μετά τις πρόσφατες καταστροφές.

Ειδικά φέτος, ο νομός έχει υποφέρει αφάνταστα από την κακοκαιρία.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαριστεί το Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πέτσα ιδιαίτερα, για την ανταπόκριση και την ενίσχυση των δήμων του νομού μας.

Ο κ. Καραγκούνης επισημαίνει ότι θα βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με το Υπουργείο για μια πιθανή τροποποίηση του προγράμματος ενίσχυσης, ειδικότερα για κάποιους δήμους που θα χρειαστούν πρόσθετη βοήθεια για να αντιμετωπίσουν την έκταση των καταστροφών.

Θέρμο: Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου – Το ψήφισμα για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr