Συνεχείς περιοδείες στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί ο Κώστας Καραγκούνης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας όπου γίνεται δεκτός με θέρμη από τους συμπολίτες μας.

καρα

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας όπου γίνεται δεκτός με θέρμη από τους συμπολίτες μας.

Ο κ. Καραγκούνης περιόδευσε στην Ναυπακτία και συγκεκριμένα στα χωριά Δάφνη, Ξηροπήγαδου, Λυγιά, Βομβοκού, Αμπελακίου, Πιτσιναίικων, Βλαχομάνδρας, Γαλατά, Περιθωρείου, Μακύνειας, Μολύκλειου, Γαβρολίμνης καθώς και Τρόκορφου.

Εν συνεχεία επισκέφτηκε τον Δήμο Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα τον πρώην Δήμο Παρακαμπυλίων και τα χωριά, Κυπαρίσσου, Πεντακόρφου, Ποταμούλας, και Σαργιάδας. Τον πρώην Δήμο Στράτου και τα χωριά, Στράτος, Καστράκι, Ματσουκίου, Όχθια, Γουριώτισσας, και Ρίγανης. Επίσης περιόδευσε και σε άλλα χωριά του Δήμου Αγρινίου όπως:  Καψοράχη, Κάτω Μακρυνού, Άκρων, Μεσάριστα, Μακρυνού, Καστανούλα, Κερασέα, Σιτόμενα, Αγία Παρασκευή, Αγία Βαρβάρα, και Σκουτερά.

Πλήθος κόσμου επίσης συνάντησε σε μέρη του Δήμου Αμφιλοχίας όπως στα Σαρδήνια, στην Κεχρινιά, στο Ανοιξιάτικο, στο Λουτρό, στα Βρουβιανά, στο Περδικάκι, στον Εμπεσό, στο Μπαμπαλιό, στου Αμοργιανούς, στους Γιαννόπουλους, στην Μαλεσιάδα και στο Χαλκιόπουλο.

Τέλος επισκέφτηκε και κάποια χωριά του πρώην Δήμου Αιτωλικού, το Χρυσοβέργι, το Κεφαλόβρυσο, τον Άγιο Ηλία και την Σταμνά όπως επίσης και χωριά του νυν Δήμου Μεσολογγίου όπως ο ‘Άγιος Γεώργιος.

Σε όλα αυτά τα  μέρη ο κ. Καραγκούνης είχε  την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες και να ανταλλάξουν απόψεις.

Φυσικά, ο κ. Καραγκούνης αναφέρθηκε και στο δίλημμα των εκλογών και την κρισιμότητα της πρώτης εκλογικής διαδικασίας. Περιθώριο χαλαρής ψήφου δεν υπάρχει είπε. Ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί μπροστά στην κάλπη την 21 Μαΐου ώστε να συνεχίσει η χώρα την δυναμική πορεία της.

 

 

 

Αγρίνιο: Εντυπωσίασαν οι αθλητές του Διώτη Ιωάννη στο Πανελλήνιο άρσης βαρών