ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Κώστας Δαουτίδης υποψήφιος με τον Ν. Φαρμάκη: Στάση ζωής η φράση “Πάντα δίπλα σου”

Κώστας Δαουτίδης υποψήφιος με τον Ν. Φαρμάκη: Στάση ζωής η φράση “Πάντα δίπλα σου”

Κώστας Δαουτίδης υποψήφιος με τον Ν. Φαρμάκη: Στάση ζωής η φράση “Πάντα δίπλα σου”

Με το σύνθημα “Πάντα δίπλα σου” να αποτελεί στάση ζωής, ο Κώστας Δαουτίδης κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδικώντας μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, στηρίζοντας τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο Κώστας Δαουτίδης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, από πατέρα Ποντιακής και Μικρασιατικής καταγωγής και μητέρα με ρίζες από την Ευρυτανία.

Από το 2000 δραστηριοποιείται στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας  στον επιχειρηματικό τομέα και διατηρεί συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες και εργοστάσια τροφίμων.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Τραχήλη, γεωπόνο της Π.Ε. Αιτωλoακαρνανίας με την οποία έχουν μια κόρη, την Μαρία που φοιτά στο Λύκειο.

Το 2006 εισήλθε στα κοινά εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Οινιαδών.

Από τότε εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος, ακολούθως στο διευρυμένο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και σήμερα είναι αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Έχει ενεργή συμμετοχή σε φορείς και έντονη κοινωνικό-πολιτική δράση.

Ο Κώστας Δαουτίδης χαρακτηρίζεται για την ευγένεια, την ειλικρίνεια, τον χαρακτήρα και το ήθος του. Αυτά αποτελούν παρακαταθήκη και εγγύηση όλης της διαδρομής του.

Είναι μια διαδρομή συνεχούς και συνετής προσφοράς. Αυτή η προσφορά και η διαδρομή συνοψίζονται σε μια φράση: «Πάντα δίπλα σου», ένα σύνθημα που γι’αυτόν δεν είναι απλώς φράση, αλλά στάση ζωής! Είναι ο λόγος που υπάρχει στα κοινά.

Στην προσπάθεια που ξεκινάει για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τους Αιτωλοακαρνάνες, τους Συμπατριώτες του, θα ήταν τιμή για αυτόν , όπως και ο ίδιος λέει να είστε δίπλα του!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ