ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚΟΣΜΑΣ-SUZUKI: Διπλά κερδισμένοι μέχρι τις 30 Ιουλίου οι κάτοχοι αυτοκινήτων SUZUKI

ΚΟΣΜΑΣ-SUZUKI: Διπλά κερδισμένοι μέχρι τις 30 Ιουλίου οι κάτοχοι αυτοκινήτων SUZUKI

ΚΟΣΜΑΣ-SUZUKI: Διπλά κερδισμένοι μέχρι τις 30 Ιουλίου οι κάτοχοι αυτοκινήτων SUZUKI

Η εταιρεία ΚΟΣΜΑΣ-SUZUKI, στο Αγρίνιο, με ενδιαφέρον πάντα για τους πελάτες της και με δεδομένη την κατάσταση των τρέχουσων συνθηκών, εξασφάλισε για σας ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ συντήρησης και επισκευής για το αυτοκίνητό σας στα γνήσια ανταλλακτικά σε πολύ χαμηλή τιμή.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επωφεληθείτε από τα προνομιακά πακέτα συντήρησης και επισκευής για όλα τα αυτοκίνητα SUZUKI και να βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Επιλέξτε γνήσια ανταλλακτικά σε πολύ χαμηλή τιμή με εγγύηση εργοστασίου και στα ανταλλακτικά και στην εργασία για 2 χρόνια και εξασφαλίστε κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και την τεχνογνωσία των πλήρως καταρτισμένων και έμπειρων μηχανικών της SUZUKI, ενώ παράλληλα επωφελείστε από τις προνομιακές σταθερές τιμές στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας ΚΟΣΜΑΣ-SUZUKI στο Αγρίνιο.

 

Επιπλέον παρέχεται δωρεάν ετήσια οδική βοήθεια με κάθε ετήσια συντήρηση καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Τόσο στα SUZUKI από  5ετίας και άνω, όσο και στο νέο σας SUZUKI  που μόλις αποκτήσατε, προσφέρεται απόλυτη διαφάνεια στη συντήρηση, στη δύσκολη επισκευή και στην όποια επίσημη εργοστασιακή ανάκληση ανταλλακτικού με την αξιοπιστία και την επίσημη τεχνογνωσία της SUΖUKI-ΚΟΣΜΑΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ .

Απολαμβάνετε την κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία της SUZUKI με 2 χρόνια εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα από το εξειδικευμένο προσωπικό, τεχνίτες, ηλεκτρολόγο και φανοποιούς.

“Με συνέπεια και ενδιαφέρον για τον πελάτη, πάντα κοντά σας να λύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα”, υπογραμμίζεται από την εταιρεία.

Η προσφορά ισχύει έως 30 Ιουλίου.

Κλείστε τώρα ραντεβού στα τηλέφωνα 2641022852 2641045300 και στο e-mail: pcosmas@otenet.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ