Κως: Στο εδώλιο αστυνομικοί γιατί… μπάζωσαν λακκούβα σε δρόμο

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε εις βάρος δύο αστυνομικών της Τροχαίας, οι οποίοι μπάζωσαν, αυτοβούλως, λακκούβα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω – Χωρίων με τσιμέντο. Σύμφωνα…

astynomikoi-kos-lakouva-dioxi-e1705222993166

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε εις βάρος δύο αστυνομικών της Τροχαίας, οι οποίοι μπάζωσαν, αυτοβούλως, λακκούβα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω – Χωρίων με τσιμέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ενημέρωσαν για την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς αρκετοί οδηγοί είχαν υποστεί ζημιές στα οχήματά τους ενώ είχαν προκληθεί και ατυχήματα.

Μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών και αφού η λακκούβα παρέμενε ανοιχτή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Χρησιμοποίησαν τσιμέντο και έκλεισαν τη συγκεκριμένη τρύπα επί του οδοστρώματος.

Με παρέμβασή του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηρίασε την στάση των αστυνομικών, αναρωτώμενος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κείμενό του εάν «μία πράξη ‘αυτοδικίας’, μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης».