Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν και στο κοινό του Αγρινίου για τις επιδημίες του χειμώνα (live)

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος, πραγματοποιούν διαδικτυακή ενημέρωση με τίτλο: “Οι επιδημίες του Χειμώνα - Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στο κοινό του Αγρινίου για τις επιδημίες του χειμώνα (live)

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος Αγρινίου, πραγματοποιούν διαδικτυακή ενημέρωση με τίτλο: “Οι επιδημίες του Χειμώνα - Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:00 - 19:30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε

• ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/87168698800
• στο Facebook στην Σελίδα Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Αγρινίου, πατώντας τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/KoinonikoIatreioDemouAgriniou

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.α., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν πέντε καθηγητές-ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Δείτε το πρόγραμμα

Κώστας Λύρος: Αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα στο Μεσολόγγι – ‘Ένσταση για γενικευμένες παρατυπίες