ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΚορωνοϊός: «Στο κόκκινο» η ΜΕΘ στο Ρίο- Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Κορωνοϊός: «Στο κόκκινο» η ΜΕΘ στο Ρίο- Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Κορωνοϊός: «Στο κόκκινο» η ΜΕΘ στο Ρίο- Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Ασθενείς με κορωνοϊό από διάφορα σημεία της Ελλάδας νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας. Αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται 17 ασθενείς στην κλινική covid ενώ 12 ασθενείς βρίσκονται στη ΜΕΘ. Από αυτούς είναι διασωληνωμένοι οι έξι. Από την άλλη, στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, στον Άγιο Ανδρέα, νοσηλεύονται 17 ασθενείς στην κλινική covid και τέσσερις ασθενείς, διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Οι ασθενείς έρχονται στα νοσοκομεία της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr,  έρχονται κυρίως από την Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, στα νοσοκομεία υπάρχουν ασθενείς από το Βόλο, τη Λαμία, την Κοζάνη, την Φλώρινα, τα Γρεβενά κ.α.

Γεμάτη η ΜΕΘ covid στο Ρίο

Γεμάτες είναι κλίνες στη ΜΕΘ covid του Ρίου. Πριν λίγο διάστημα στην ΜΕΘ προστέθηκαν κάποιες ακόμα κλίνες, ωστόσο φαίνεται πως οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

Ερωτηθείς από το thebest.gr ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης σχετικά με το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενά κρεβάτια στη ΜΕΘ covid στο Ρίο, αρκέστηκε στο «να μην αποκαλύψει το επιχειρησιακό του σχέδιο» όπως είπε και να δηλώσει «Δεν μένει κανείς αβοήθητος. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, είμαστε σε θέση να το κάνουμε».

thebest.gr Τσίχλα Κωνσταντίνα – Facebook Page

«ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!»: Πρωτοβουλία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με Επιμελητήρια για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr