ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚορονοϊός: Πώς περιγράφει τον ιό 23χρονος που νόσησε – Το μήνυμά του σε όλους

Κορονοϊός: Πώς περιγράφει τον ιό 23χρονος που νόσησε – Το μήνυμά του σε όλους

Κορονοϊός: Πώς περιγράφει τον ιό 23χρονος που νόσησε – Το μήνυμά του σε όλους

Ο 23χρονος που νόσησε από τον κορονοϊό μιλά στο OPEN και συγκλονίζει με το μήνυμά του: «Ο κορονοϊός υπάρχει και είναι δίπλα μας»
Ένας 23χρονος από τη Σιάτιστα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό περιέγραψε στο OPEN TV πώς νόσησε από τον ιό και τα πρώτα συμπτώματα που εμφάνισε.

«Ο κορονοϊός υπάρχει και είναι δίπλα μας, στην καθημερινότητά μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε πλέον με αυτό πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ πιθανόν κάποιος νέος, μικρότερος ή μεγαλύτερος, να κολλήσει κορονοϊό».

Σχετικά με το πώς προσβλήθηκε από κορονοϊό, ο 23χρονος σημείωσε ότι τον Δεκαπενταύγουστο βρισκόταν αρκετός κόσμος στη Σιάτιστα. «Τα μπαράκια, οι καφετέριες γέμισαν. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και έτσι κόλλησε ένας φίλος μου», ανέφερε ο 23χρονος. «Με τη σειρά μου πήγα και έκανα και εγώ το τεστ. Βγήκα θετικός» πρόσθεσε για να συμπληρώσει ότι τις πρώτες μέρες, όπως είπε ο 23χρονος, αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, μία αδυναμία, αλλά δεν υποψιάστηκε ότι μπορεί να έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Δείτε το video

ethnos.gr

Τετράδα ανανεώσεων για τον Λέων!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr