ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΚορονοϊός: Γερμανός το τρίτο κρούσμα στην Αχαΐα – Εντοπίστηκε σε έλεγχο στο λιμάνι της Πάτρας

Κορονοϊός: Γερμανός το τρίτο κρούσμα στην Αχαΐα – Εντοπίστηκε σε έλεγχο στο λιμάνι της Πάτρας

Κορονοϊός: Γερμανός το τρίτο κρούσμα στην Αχαΐα – Εντοπίστηκε σε έλεγχο στο λιμάνι της Πάτρας

Στα τρία ανέρχονται τα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού στην Αχαΐα μετά τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Κυριακής.

Το τρίτο κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, είναι εισαγόμενο. Πρόκειται για Γερμανό 49 ετών που εισήλθε στη χώρα μέσω του λιμανιού της Πάτρας, όπου και υπεβλήθη σε τεστ για τον covid-19. Τα αποτέλεσματα έδειξαν, πως ο αλλοδαπός είναι θετικός στον κορονοϊό. Λόγω της κλινικής του κατάστασης δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο. Παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Την ίδια ώρα δυο ασθενείς του κορονοϊού, νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο. Ειδικότερα χθες εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσηλευτικού ιδρύματος (Νοσοκομείο αναφοράς).

Νέα κρούσματα κορονοϊού νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ρίου

Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που νοσηλεύεται στο ΠΠΝΠ από τις προηγούμενες ημέρες και ένας 50χρονος Πατρινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

tempo24.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr