ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΚορωνοϊός – ΕΟΔΥ: Σε ισχύ το Πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων στην ελληνική επικράτεια

Κορωνοϊός – ΕΟΔΥ: Σε ισχύ το Πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων στην ελληνική επικράτεια

Κορωνοϊός – ΕΟΔΥ: Σε ισχύ το Πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων στην ελληνική επικράτεια

Οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ βρέθηκαν  σε σγημεία της Αττικής, σε Δομοκό, Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη – Θετική υποδοχή από τους πολίτες

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα η υλοποίηση του προγράμματος των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020», με στόχο την ανίχνευση και τον έλεγχο πιθανών κρουσμάτων του Covid-19.

Το σχετικό πρόγραμμα βασίζεται εξ’ ολοκλήρου σε στρατηγικό σχεδιασμό του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και έχει ως αφετηρία κλειστές δομές με απόλυτη προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

eody1
eody2
Οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ σε εφαρμογή του προγράμματος αναπτύχθηκαν σε επιλεγμένα σημεία της ελληνικής επικράτειας και συνέλεξαν δείγματαγια την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Ενδεικτικά Κινητές Ομάδες ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν ελέγχους στην Αθήνα, Γαλάτσι, Νέα Σμύρνη, Κορυδαλλό, στον Δομοκό, στην Καρδίτσα, καθώς και στη Θεσσαλονίκη. Σταδιακά και καθημερινά ολοκληρώνονται οι διαδικασίες, ώστε το σύνολο των ομάδων να αναπτυχθούν σε ολόκληρη την χώρα.

eody3
eody4
Οι πολίτες από την πρώτη στιγμή υποδέχθηκαν θετικά την πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ σε όλα τα σημεία όπου εμφανίστηκαν οι Κινητές Ομάδες.
protothema.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr