ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΚορωνοϊός: Εμβολιασμένος 50χρονος από το Μεσολόγγι με ελαφρύ υποκείμενο νόσημα έφυγε από τη ζωή

Κορωνοϊός: Εμβολιασμένος 50χρονος από το Μεσολόγγι με ελαφρύ υποκείμενο νόσημα έφυγε από τη ζωή

Κορωνοϊός: Εμβολιασμένος 50χρονος από το Μεσολόγγι με ελαφρύ υποκείμενο νόσημα έφυγε από τη ζωή

Ένας 50χρονος από το Μεσολόγγι  έφυγε από τη ζωή έπειτα από νοσηλεία για κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «ο Άγιος Ανδρέας». Ο άνδρας ήταν εμβολιασμένος και είχε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ελαφρύ υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια στιγμή,  στη ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλεύεται διασωληνωμένη μια γυναίκα 60 ετών η οποία είχε κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στα τέλη του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικά της πρόσωπα.

Το γεγονός ότι ο εμβολιασμός της με τη β΄ δόση είναι τόσο πρόσφατος προκαλεί προβληματισμό, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, πάντως, το ποσοστό των εμβολιασμένων που νοσούν και νοσηλεύονται με κορωνοϊό είναι εξαιρετικά μικρό και φαινόμενα σαν κι αυτά που προαναφέρθηκαν είναι εξαιρετικά σπάνια και στην ιατρική κοινότητα της περιοχής.

Η πλειοψηφία των νοσηλευόμενων αυτή τη στιγμή στα δυο νοσοκομεία της Πάτρας είναι ανεμβολίαστοι και όσοι εμβολιασμένοι έχουν χρειαστεί νοσηλεία, είναι για υποστηρικτικούς λόγους αφού νοσούν ιδιαίτερα ελαφρά.

Τραγικές συγκυρίες: Τι έγινε γνωστό για τον 40χρονο που πέθανε από κορωνοϊό στο Βόλο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ