ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΚορωνοϊός: Η εικόνα των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα

Κορωνοϊός: Η εικόνα των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα

Κορωνοϊός: Η εικόνα των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα

Ένας εργαζόμενος σε επιχείρηση της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας είναι σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα. Το θετικό κρούσμα επιβεβαιώθηκε χθες και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Την Πέμπτη πήραν εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ και η κόρη του, φοιτήτρια του πανεπιστημίου Πατρών που θα συνεχίσουν κατ’ οίκον νοσηλεία και καραντίνα μέχρι να αναρρώσουν πλήρως.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Δυτική Ελλάδα νοσηλεύεται ένας 70χρονος Πατρινός και στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης η σύζυγός του.

Σε καραντίνα στο σπίτι τους παραμένουν ένας φοιτητής που ήρθε από την Τσεχία προ ημερών, μια υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ, δυο συγγενείς του πρώτου υπαλλήλου της δημοτικής επιχείρησης και σε ξενοδοχείο καραντίνας ένας τουρίστας που ήρθε στην πόλη από το λιμάνι της Πάτρας.

Σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των δειγμάτων της περιοχής, διαγνώστηκε μόλις ένα θετικό στο Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου του ΠΓΝΠ, το οποίο όμως αφορά δείγμα από την Κεφαλονιά.

Σε ξενοδοχείο καραντίνας του Μεσολογγίου συνεχίζει να φιλοξενείται η οικογένεια των Γερμανών τουριστών οι οποίοι παρακολουθούνται από τους γιατρούς του νοσοκομείου της περιοχής. Ο έφηβος γιος της οικογένειας που διαγνώστηκε θετικά μέχρι στιγμής έχει εμφανίσει πολύ ήπια συμπτώματα.

www.thebest.gr

Πάτρα – Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”: Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα εισιτήριο – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr