ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚορονοϊός – αντιεμβολιαστής ιερέας: Εισαγγελέας για τον παπά που δεν θέλει εμβολιασμένους και μάσκες στην εκκλησία

Κορονοϊός – αντιεμβολιαστής ιερέας: Εισαγγελέας για τον παπά που δεν θέλει εμβολιασμένους και μάσκες στην εκκλησία

Κορονοϊός – αντιεμβολιαστής ιερέας: Εισαγγελέας για τον παπά που δεν θέλει εμβολιασμένους και μάσκες στην εκκλησία

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ιερέα στα Βασιλικά. Ο κληρικός προτρέπει τους πιστούς να μη φορούν μάσκα και να μην εμβολιάζονται.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής στο Thesstoday.gr, ο συγκεκριμένος ιερέας εν μέσω πανδημίας είχε διαχωρίσει τους πιστούς σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Σε πρόσφατη λειτουργία μάλιστα καλούσε τους πιστούς να ασπαστούν τον Σταυρό χωρίς να φορούν μάσκα.

Η στάση του ιερέα απέναντι στον κορονοϊό έγινε γνωστή και στη Μητρόπολη Κασσανδρείας, μέσω επιστολής των κατοίκων που ζήτησαν την άμεση λήψη μέτρων.

«Εγώ κάνω κουμάντο εδώ»

Ενδεικτικό της στάσης του ιερέα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βασιλικών Θεσσαλονίκης, είναι ότι δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα (μάσκα – αποστάσεις), ενώ φέρεται να είπε σε πιστούς ότι: «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ πέρα»…

Τώρα πλέον, η εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αναμένεται να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τον αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή».

Πηγή: newsit.gr

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κάλεσμα συμμετοχής σε κινητοποίηση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr