ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚοροναϊός: Σάλος με τις δηλώσεις του μητροπολίτη Καρπενησίου – Εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες

Κοροναϊός: Σάλος με τις δηλώσεις του μητροπολίτη Καρπενησίου – Εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες

Κοροναϊός: Σάλος με τις δηλώσεις του μητροπολίτη Καρπενησίου – Εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες

«Στην Ευρυτανία δεν υπάρχουν κρούσματα και δεν χρειάζονται τα μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές» ανέφερε μεταξύ άλλων, αποτελώντας ένα ακόμη επικίνδυνο παράδειγμα προς αποφυγή εν μέσω έξαρσης της πανδημίας

Σάλος έχει προκληθεί από τη στάση του Μητροπολίτη Καρπενησίου, ο οποίος σε δηλώσεις του για την γιορτή του πολιούχου Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη, προέτρεψε τους πιστούς να μην τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κοροναϊού.

«Στην Ευρυτανία δεν υπάρχουν κρούσματα και δεν χρειάζονται τα μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές» ανέφερε μεταξύ άλλων, αποτελώντας ένα ακόμη επικίνδυνο παράδειγμα προς αποφυγή εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

Μάλιστα, στα πλάνα που μετέδωσε το STAR Κεντρικής Ελλάδας, κανένας από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα, ενώ εμφανής ήταν ο συνωστισμός εντός του ναού.

Αντιδράσεις
Τη λύπη του για το γεγονός, ότι κανείς σχεδόν από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα στο εσωτερικό της εκκλησίας κατά τη θεία λειτουργία, εξέφρασε ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος.

Δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό, τόνισαν από την πλευρά τους ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Άρης Τασσιός.

in.gr

Παναιτώλιο: Πρόγραμμα εορτασμού του Ησυχαστηρίου Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr