ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Κοριτσάκι 11 μηνών νοσηλεύεται με covid-19 στο Ρίο

Αγρίνιο: Κοριτσάκι 11 μηνών νοσηλεύεται με covid-19 στο Ρίο

Αγρίνιο: Κοριτσάκι 11 μηνών νοσηλεύεται με covid-19 στο Ρίο

Αυξάνονται οι νοσηλείες βρεφών και παιδιών με covid στην Πάτρα

125 άνθρωποι νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα δυο νοσοκομεία της Πάτρας – 26 στη ΜΕΘ

Πληθαίνουν τα περιστατικά βρεφών και παιδιών που νοσούν από κορωνοϊό και μεταφέρονται για νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταφέρθηκαν στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου μεταφέρθηκαν ένα αγοράκι 3 από το νοσοκομείο του Πύργου και ένα κοριτσάκι 11 μηνών από το Αγρίνιο.

Οι νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας ανέρχονται σε 125, εκ των οποίων οι 26 νοσηλεύονται στις ΜΕΘ Covid και ένας ακόμα μικρός ασθενής στην ΜΕΘ Παίδων.

Πιο συγκεκριμένα, στις Κλινικές Covid του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύονται 53 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ στις ΜΕΘ Covid συνολικά 19 ασθενείς με τα όρια του συστήματος να πιέζονται.

Επίσης, τρία παιδιά κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτούν στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, το ένα εκ των οποίων στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 9χρονο τρόφιμο από το ίδρυμα “Κιβωτός της Αγάπης”.

Στην Κλινική νοσηλεύεται και ένα 6χρονο που εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων με συμπτώματα της νόσου “καβασάκι”. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με την ίδια νόσο, το οποίο είχε νοσηλευτεί και αυτό πριν από λίγες ημέρες.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονται 43 ασθενείς στην Κλινική Covid και άλλοι 7 στην ΜΕΘ Κορωνοϊού.

Πηγή/Φωτογραφία:thebest.gr

Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδος: Το νέο ωράριο των φαρμακείων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr