ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΗ κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής πραγματοποίησε η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικήςH έκθεση με τίτλο ««Περί Οικειότητας» έκανε εγκαίνια πριν λίγες μέρες στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος» και όπως ήταν αναμενόμενο, δίπλα της σε αυτή την τόσο ξεχωριστή για εκείνη μέρα ήταν η οικογένειά της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω.

Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν», είπε στην κάμερα του Mega Καλημέρα η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Εμφανώς συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε:

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής«Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Εξίσου συγκινημένη η Ελένη Ράντου δήλωσε:

«Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».

Εκτός από τους περήφανους γονείς Ελένη Ράντου και Βασίλη Παπακωνταντίνου, παρόντες στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους ήταν, επίσης, πολλοί φίλοι και γνωστοί.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Μάκης Μάτσας, ο Σταμάτης Φασουλής, η Φανή Χαλκιά και πολλοί άλλοι, χαρούμενοι και συγκινημένοι βρέθηκαν εκεί.

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής«Το σπίτι μας, η γειτονιά μας οι ιστορίες που μας αφηγήθηκαν και αυτές που ίσως κάποτε αφηγηθούμε εμείς.

Σε αυτήν την έκθεση καταγράφεται η δική μου αέναη προσπάθεια διαφύλαξης αναμνήσεων και εμπειριών που κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στο χρόνο.

Ζωγραφικά έργα με ακρυλικό, έργα μεικτής τεχνικής και εγκαταστάσεις πλαισιώνουν ένα περιβάλλον συμφιλίωσης με τις μνήμες που μας διαμορφώνουν.

Τις μνήμες που καταφέραμε να αγκαλιάσουμε και αυτές για τις οποίες προσπαθούμε ακόμη», σημειώνει στο εισαγωγικό της σημείωμα η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου για τα έργα που παρουσιάζει στην πρώτη της εκθεση ζωγραφικής.

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

iefimerida.gr

Αλέξης Κούγιας και Σπύρος Μπιμπίλας «σφάχτηκαν» έξω από τα δικαστήρια: «Είσαι αμόρφωτος καραγκιόζης»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ